beeldhouwen bij Toos

Ik vind het fijn om met mensen samen te werken, samen te zijn en samen te leren. Zo is het geven van cursussen ontstaan.

De groepen zijn klein, zodat ik je veel persoonlijke aandacht kan geven. We hebben plezier en er wordt veel gelachen. Heel soms valt er wel eens een traan. Je kunt erop rekenen dat ik altijd liefdevol en met compassie reageer. Aan het einde van de les ga je met een fijn gevoel weer naar huis.

Klik op de cursusnaam voor meer informatie:

Beeldhouwen bij Toos– dag, tijd en plek

Bij Toos aan tafel – dag, tijd en plek

We staan met z’n vijven onder het afdak in de tuin. De zon wordt gefilterd door de bomen. Het enige geluid is het getjilp van vogels en het getik van beitels op de beelden in wording. Toos loopt rond, geeft aanwijzingen of doet iets voor.

Halverwege de les is het tijd voor koffie met wat lekkers. Even weg van je eigen werkstuk. We vertellen elkaar waar we mee bezig zijn en delen waar we tegenaan lopen. En Toos? Zij is er voor je. Of je nou vragen hebt over de praktische uitvoering of het creatieve proces, Toos helpt je erbij met vakkennis, geduld en begrip.

Ook leren beeldhouwen bij Toos? Bel 06 12946314

Bij Toos aan Tafel

Weet je hoe waardevol en bijzonder gesprekken met wildvreemden kunnen zijn? Niet? Schuif dan eens aan bij Toos aan Tafel.

Iedere maand is er een ‘bij Toos aan Tafel’. Toos kookt een lekker maal en er is plek voor vier mensen om aan te schuiven. Die vier mensen kennen elkaar niet en komen tijdens het eten met elkaar in contact. Het leidt tot bijzondere gesprekken en mooie ontmoetingen.

Als jij bijzondere en fijne mensen uit je direct omgeving wilt ontmoeten, kom dan een keer bij Toos aan Tafel. Bel 06 12946314